vineri, 15 ianuarie 2010

duminică, 10 ianuarie 2010

Laura viseaza...

Laura,visezi mama!Visezi cu ochii deschisi ce naiba:)).De concert,da.Sa mergem impreuna,chiar imi doresc asta cu ea.Dar avand in vedere ca eu sunt mai slaba cu 1 kg decat ea,Laura ar trebui sa ma tina pe umeri.Am sa-i aduc o bere si o tigara si sa o aia razna.Sa danseze,sa cunoasca oameni "draguti":))Ce as rade de ea:))Si dupa concert,sa mergem la mare cu cortu in Costinesti8->.Prietenii stiu de ce!!:)))

vineri, 8 ianuarie 2010

Primul concert:))


GATA! Eu si cu Ink ne-am hotarat! La primul nostru concert o sa fim impreuna!! ASa.........frumosssss............sa stam sa tipam acolo.....normal ca Ink o sa trebuiasca sa ma impinga de la spate ca eu sunt mai fricoasa:))Ne-am gandit ca trebuia inainte de un mare concert..(.nu stiu care o sa fie ala)....trebuia sa ne ducem la RBD ca sa spargem gheata:)).Pana la urma am cazut de acord ca daca e un concert la care sa mergem , atunci o sa mergem ori la Nightwish ori la RHCP ori la SOAD.:)Parca vad tot ce o sa se intample! O sa strangem bani pentru concert si apoi eu o sa ii cheltuiesc pe diabolo:)) si o sa o las pe ink cu ochii-n soare:))

In cazul in care o sa mergem la concert....o sa ma ridice Ink pe umeri. Nu asa ink?Si eu o sa vad tot spectacolul si o sa o oblig sa ma tina asa tot spectacolul si ea nu o sa vada nimic.Nu o sa imi pese daca la sf o doare spatele. O sa o fortez si daca nu se supune o sa ma supar si am sa plec:))Mda.:-l .OF GATA !CE PROSTIE! HMMM... HAI SA PUNEM SI O POZA AMUZANTA SI GATA ARTICOLUL PENAL!

duminică, 3 ianuarie 2010

Un Craciun Brocolli






Am scris ceva si apoi s-a sters.Revin mai tarziu .Apropo.La multi ani si Craciun fericit!! :))